Velünk történt


Október 2-án 10 második a-s, 10 második b –s gyerek vett részt a Magyar Diáksport Szövetség balatonfüredi rendezvényén az Eötvös Loránd Általános Iskola sportcsarnokában. Gyönyörű autóbusszal vittek oda minket. Enni, innivalót kaptak a gyerekek, és rögtön csapatokba osztották őket. Itt a nehéz, érdekes feladatok végzése közben ismerkedhettek meg a többi iskola tanulóival. Ezen a napon a gyerekeknek nem versenyezni kellett egymással, csak mozogni, játszani, jól érezni magukat.  Remek program volt, reméljük többször vehetünk részt ilyen játékokban.

Október 4-én öt második a-s tanuló versenyzett az Állatok Világnapja alkalmából a Veszprémi Állatkertben. Előzetes felkészülés után könnyen tudták teljesíteni a  4 állomás feladatait.  Minden állomáson elérték a maximális pontszámot, ezért izgatottan várják, milyen helyezést értek el.  Az izgalmas feladatok után a játszótéren pihenték ki  magukat, utána indultak haza.

A versenyen 3. helyezést ért el a 2. a csapata: Érsok Luca, Kelemen Inez, Boros Benett Ármin, Argyelán Domonkos, Sarlai Ádám. GRATULÁLUNK!
rajzverseny